Thursday, April 29, 2010


Untuk reunion Sekolah Menengah (P) Methodist Melaka.....Hidup Bernilai..!!!!

Wednesday, April 21, 2010

Jahitan Manik


Kemas punya kemas barang sekali terjumpa baju blink-blink ni. da lama da buat.Masa ngandungkan Damia n dapat pakai 2 - 3 kali jer.Pastu dah tak muat...heheh.Masa jait ni berkobar-kobar sungguh.Hehehe..Sekarang dah tak sempat nk pegang2 manik lagi.Lom sempat bukak sewing kit anak2 da pegang dulu..heheheh

Sunday, April 18, 2010

Friday, April 16, 2010

Thursday, April 15, 2010

Ini giveaway last minit

888th days... GIVEAWAY dari blog HOMEGALHANDMADE BLOGSPOT

Baru dapat tau masa blog hopping tadi..da nak tutup dah pon..sajer try luck..mana tau sangkut.heheheh. Dan aku pilih hadiahnyer yang ini...kalu dapat la...



non-Crafters pack: (there are all done by her. ^^)
1 green handmade recycle bag(with brooch)
1 blue ribbon brooch
1 flower hand band
1 pink crown keychain
1 rabbit ears hair clip
1 devil ears
2 wooden paper pin
3 cotton buttons

Giveaway Lagi

GIVEAWAY MY LIFE..MY STORIES..DEMI ADAM DANIEL

Demi keselamatan anaknya Adam, maka owner blog ni nak let go sebahagian dari koleksinya yg masih belum berumah tu. Katanya "Bukannya tak sayang, tapi perasaan sayang kepada anak melebihi segalanya". Itulah seorang IBU.......

Sunday, April 4, 2010

FabuLOVE Giveaway


Giveaway kali ini anjuran blog Cute & Yummy sempena buffday cik adik ni yang ke 27 next month..macam2 dia nak bagi tau....cuba tgk tu..ader MinMin The Bear Bear, Cards, Bear Bear Bookmark, Cupcake Note Book, Crocheted Bag & Craft Book "Kraf Kertas" from Jasmine Her & Hazira Hamsah...Jom sama2 join...
Untuk buffday gurl..Eppi buffday smoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki senantiasa...eppi slalu....