Sunday, December 27, 2009

Muzik di hati....




Guitar

Music note

Order dari Angah Nurul...warna atas pilihan dan citarasa dia...nak gitar HITAM...note BIRU...

Henfon case


Front

Back

Front

Ni pon order dari Shafikah...tapi untuk diri dia sendiri...dia pilih kaler kegemaran...PURPLE....nak combine ngan PINK....gambo giraffe tu plak di bubuh setelah dia memeningkan kepala pikir nak bubuh gambo apa..button kat belakang tu dari button planet...

Henfon case


Back

Front

Khas untuk Shafikah...dia nak bagi untuk buffday kawan dia....cubaan pertama henfon case...

Sunday, December 6, 2009

Ladybug


Buat untuk kawan-kawan opis hubby......harap2 mereka sukerr..

Thursday, November 19, 2009

Ladybug







Order dari Tasha







Juga order dari Farah untuk sahabat-sahabat

Keychain





Order dari Farah untuk kawan-kawan skull dia.

Salam perkenalan....

Pertama kali nak memperkenalkan blog BENANG DAN JARUM ni pada semua pengunjung-pengunjung. Dalam lambakan blog-blog craft skang ni saya tertarik gak nak wujudkan satu ruang khas utk mempamerkan hasil kerastangan saya ni...tak lah sekreatif blogger2 craft yg lain tapi boleh lah sekadar mengisi minat yang mendalam dalam hasil seni ni....